loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Tàrraco Viva es converteix en una arma política

El Circ Ciutat > Política dilluns, 10 de juny de 2013

El portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Tarragona, Alejandro Fernández, ha exigit l’augment del pressupost del festival Tàrraco Viva de cara al 2014 en un 25%, assegurant que serà condició ‘sine qua non’ per donar el vistiplau als pressupostos municipals de l’any vinent.

Alejandro ha repassat el devenir de Tàrraco Viva recordant que “el 23 novembre de 2011 l’equip de govern va proposar que Tàrraco Viva es celebrés cada dos anys, tal i com van reflectir els mitjans, i uns dies després el PP va dir que mai s’acceptaria. De fet, els mateixos promotors de Tàrraco Viva havien explicat que fer-ho bianual significaria la seva desaparició”.

Segons el líder popular, l’equip de govern “té un concepte erroni del que significa Tàrraco Viva”. “Quan s’han de fer retallades, acostumen a dir que el que primer s’ha de retallar són els entreteniments i l’oci, demostrant que no entenen el que és Tàrraco Viva, perquè és una indústria cultural que genera ocupació des del sector públic, i que pot generar ocupació estable i professionalitzada a mig termini; Tàrraco Viva és una inversió en indústria cultural”, ha afegit.

“Si tenim algun esdeveniment que s’està consolidant i que podria anar a molt més i posar el nom de Tarragona en l’àmbit internacional, aquest és Tàrraco Viva. Està al camí d’arribar a ser una marca, i és pura Marca Tarragona”, ha insistit.

Per això, “de cara el 2014 cal que Tàrraco Viva doni un nou impuls, perquè està en el límit per iniciar un procés de professionalització, que és el que ens diuen el tècnics culturals i els promotors del festival. Aconseguir una estructura estable professional que no generi despesa a l’administració sinó tot el contrari, un retorn a la ciutat”. A més, el 2014 “és el bimil·lenari d’August, i l’hem de fer coincidir amb una Tàrraco Viva espectacular que doni un salt qualitatiu”.

En aquest sentit, el Popular ha demanat “que s’incrementi un 25% el pressupost de Tàrraco Viva, que serà condició ‘sine qua non’ perquè que el Partit Popular doni suport als pressupostos del 2014”.

Alejandro ha assegurat que “com ha demostrat el cas Inipro, quan s’han de gastar els diners en coses que no serveixen per res, se’ls gasten alegrement. Segur que afilant la imaginació l’Alcalde trobarà els diners necessaris”.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar