loader
menu

CIUTAT

Iceta beneeix la candidatura de Ballesteros

El Circ Ciutat dimecres, 31 d'octubre de 2018

"Nosaltres, perdoneu l’expressió, ja l’hem jutjat". D'aquesta manera, el Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta, va beneir la candidatura de l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros a les eleccions municipals de l'any que ve, tot fent al·lusió al moment en què l'actual batlle de Tarragona va posar el seu càrrec a disposició del partit després que el jutge instructir del cas Inipro l'imputés vuit delictes. "Ja vam veure que no hi havia rastre de cap delicte comès ni cap retret a fer-li. Serà la justícia la que haurà d’emetre el veredicte», va concloure el líder socialista.

Foto: PSC Tarragona

Iceta, qui no havia pogut venir a Tarragona el dia que Ballesteros va anunciar la seva intenció de tornar-se a presentar, va lloar la figura del seu col·lega de partit, destacant-ne la "capacitat de diàleg, de visió, i gestió", així com la seva habilitat per pactar amb forces polítiques radicalment oposades: "Ha demostrat capacitat d’acord amb el PP i abans amb ERC», va afegir.

Així, doncs, un mes després que anunciés la seva intenció de presentar-se, Ballesteros ja s'ha convertit en el candidat oficial del PSC als comicis del 26 de maig de 2019, en què optarà a la reelecció per tercera vegada consecutiva. Com ve sent habitual entre la pàrròquia socialista, sense cap altre candidat que hagi gosat fer-li ombra.

El PSC tarragoní va donar el vistiplau a la candidatura de Ballesteros amb una assemblea extraordinària a la seu del partit en la qual l'alcalde va recollir 120 firmes (el 37 per cent dels militants); un aval suficient per tornar a presentar-se com a alcaldable.

Si quan va anunciar la seva intenció de tornar a presentar-se va explicar que "se sentia com una moto més que mai", el seu discurs d'ahir seguia en la mateixa línia: "Estic il·lusionat, amb ganes d’engegar un nou projecte en una etapa diferent en la que ens podrem permetre noves inversions, més polítiques socials pensant en la gent".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar