loader
menu

MéS ENLLà DE TGN

Alejandro Fernández, a un pas d'agafar les regnes del PP català

El Circ Més enllà de TGN dimecres, 31 d'octubre de 2018

El tarragoní Alejandro Fernández serà el nou president del Partit Popular de Catalunya. Ho serà a partir del 10 de novembre, quan el partit celebrarà un congrés extraordinari a Sitges, sota el lema, "El futur de Catalunya", durant el qual l'ex regidor i actual diputat al Parlament agafarà les regnes que va deixar fa uns dies Xavier García Albiol.

Alejandro Fernández, amb Garcia Albiol, en una imatge d'arxiu. Foto: circdetarragona.com

La candidatura d'Alejandro Fernández és l'única a presidir el PPC després que la Comissió Organitzadora del congrés (el 15è dels populars catalans), es va reunir el passat dimarts 30 d'octubre per ratificar els resultats de les votacions celebrades, i en conseqüència, proclamés el polític tarragoní com a candidat a la presidència dels populars catalans. La precandidatura d’Alejandro Fernández va rebre ahir el suport del 98,62% dels votants, amb una participació del 85,25%.

Per demarcacions, a Barcelona, la precandidatura d’Alejandro va rebre el suport del 99,09% dels votants, amb una participació del 84.99%. A Tarragona, la seva, va tenir un suport del 98,75%, amb una participació del 89,55%. A Lleida, un 99,24% de suport, amb una participació del 79,88%. I a Girona, un suport del 100% dels votants, amb una participació del 84,85%.

La Comissió Organitzadora ha decidit que el congrés de Sitges del proper 10 de novembre estarà presidit per Ramon Riera, president del Comitè Electoral del PPC, regidor a Badalona i portaveu del PPC a la Diputació de Barcelona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar