loader
menu

CIUTAT

La nova barana de la Baixada de la Misericòrdia estarà llesta per Reis

El Circ Ciutat dimarts, 06 de novembre de 2018

La barana de la Baixada de la Misericòrdia tornarà a ser completament de ferro a principis de l'any vinent. "L'obra estarà llesta en dos mesos", ha explicat el Tinent d'alcalde d'Espais Públics, José Luis Martín, just en el dia en que han començat les obres de reparació del sinistre provocat per un camió que es va desfrenar fins a Trinquet Vell, va destrossar part de l'estructura i a més va ferir de gravetat un vianant que passava pel costat. Els fets es remunten al setembre de l'any passat.

Fotos: Ajuntament de TGN

Fotos: Ajuntament de TGN

Els treballs, pressupostats en 45.000 euros (iva inclòs), van ser adjudicats al setembre a l'empresa Hierros Vallejo, S.L., de Bonavista, que va ser qui va presentar l'oferta més econòmica, ja que el preu de licitació era de gairebé 49.000 euros (iva inclòs). Als 45.000 euros de Hierros Vallejo cal afegir 700 euros (iva inclòs) que cobrarà la persona encarregada de coordinar la seguretat i la salut corresponents a l'obra. En aquest cas, l'adjudicació d'aquest servei ha estat per a Cristina Sol. Tot i que l'Ajuntament de Tarragona avançarà els diners, fonts municipals han explicat al Circ que ja s'ha reclamat la quantitat total a l'empresa asseguradora del camió que va provocar el sinistre.

Tot i que l'adjudicació es va fer al setembre, l'endarreriment en l'inici dels treballs ha vingut provocat per la celebració de les festes de Santa Tecla; ja que el consistori no volia que l'obra, en ple nucli antic, alterés el cicle festiu de la ciutat.

L'obra consisteix en enderrocar la paret existent, fer la cimentació, posar pedra i ancoratge; els dos nous. Un cop estigui feta aquesta part inicial, els operaris de la Brigada Municipal col·locaran la nova barana de ferro. Així, doncs, els Reis portaran la nova barana.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar