loader
menu

CIUTAT

L'acomiadament massiu al Museu d'Història de TGN arriba al Síndic de Greuges

El Circ Ciutat dijous, 08 de novembre de 2018

El grup de vint-i-cinc ex treballadors del Museu d'Història de Tarragona (MHT) que van ser acomiadats de manera fulminant porten el seu cas al Síndic de Greuges. Aprofitant l'estada de l'oficina del Síndic a Tarragona, representants dels funcionaris interins van fer entrega a l'equip de Rafel Ribó la documentació on exposen els motius pels quals consideren que el seu acomiadament, ara fa un mes, va ser il·legal.

Foto: circdetarragona.com

El trasllat de les queixes d'aquest grup de treballadors al Síndic arriba després que decidissin acudir a la justícia arran de la falta d'entesa amb l'Ajuntament de Tarragona, que continua defensant que l'acomiadament massiu va ser del tot legal.

En paral·lel a la queixa presentada davant del Síndic, els ex empleats del MHT continuen amb la seva croada davant de la justícia i contra el consistori tarragoní. Primer administrativament, amb un recurs de reposició, en un nou oferiment a l'Ajuntament perquè canviï de parer i "solucioni el conflicte ell mateix". Però si no és el cas, els ex empleats no dessistiran: "Si aquests recursos no prosperen, procedirem a presentar recursos contenciosos-administratius davant els tribunals de Justícia. Solució que no desitgem i que no és bona per cap de les parts: a nosaltres ens suposaria mesos d'espera sense poder treballar, i a l'ajuntament el podria comportar una despesa econòmica importantíssima, ja que hauria de pagar els sous de 25 persones durant aquests mesos", explicaven els ex treballadors del MHT en un comunicat conjunt.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar