loader
menu

CIUTAT

La pluja i la humitat provoquen un nou despreniment en un tram de la Muralla

El Circ Ciutat divendres, 09 de novembre de 2018

Nou ensurt a causa d'un despreniment en un tram de la Muralla romana a la Via de l'Imperi. En concret, es tracta de la maçoneria de la cara exterior d’aquest tram, causats per la disgregació dels morters i pedra motivada per humitat al llarg d’un període llarg de temps. Segons ha explicat l'Ajuntament de Tarragona, aquesta humitat ve de la cara interior de muralla, de filtracions i de les darreres pluges i per això s’ha inspeccionat per part de bombers i tècnics el tram afectat per avaluar la situació.

Foto: circdetarragona.com

Els fets han tingut lloc de matinada, i la Guàrdia Urbana ha rebut l'avís poc abans de les vuit del matí. Fins a la zona s'hi han desplaçat tant efectius de la policia local, com Bombers, la Brigada, tècnics municipals i fins i tot representants dels serveis territorials de Cultura de la Generalitat per tal de fer una primera inspecció i avaluar l'estat de la Muralla.

En un primer moment, els bombers han tallat l’accés de la Rambla Vella cap a la Via de l’Imperi, però poc després ja s’ha restablert el tràfic de vehicles. De moment, i per motius de seguretat, s’ha instal·lat un perímetre de protecció amb tanca electrosoldada en un tram de vorera i s'ha anul·lat de manera temporal la parada d’autobús número 22, així com un tram de vorera.

Un cop feta la primera inspecció, els serveis tècnics de l’Ajuntament i de la Generalitat emetran en breu els seus informes on s’establiran les mesures a prendre a nivell d’emergència i urgència. Amb aquests informes es procedirà a instar als propietaris, doncs en aquest tram hi ha confluència de diverses propietats, a realitzar les actuacions que pertoquin d’acord amb el Pla Director de la Muralla i les legislacions i normatives sectorials vigents.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar