loader
menu

CIUTAT

L'Ajuntament destinarà 200.000 euros als pressupostos participatius

El Circ Ciutat dilluns, 12 de novembre de 2018

Després de les reiterades per part de diversos partits al llarg dels últims anys, els ciutadans de Tarragona podran decidir a què es destinen 200.000 euros del pressupost de l'Ajuntament per a l'any vinent. Són els pressupostos participatius; una modalitat a la qual per fi s'apunta també el consistori tarragoní, qui ha anunciat que la setmana vinent començarà la recollida de projectes, entre els quals, llençarà un seguit de propostes el 14 de gener i, del 4 de març al 31 de març, data en que es realitzaran les votacions. L’1 d’abril es faran públics els resultats.

La CUP de Tarragona ja reclama pressupostos participatius des de fa anys. Foto: circdetarragona.com

“L’objectiu és implicar, a través de la participació, als tarragonins i tarragonines en les decisions del govern i en l’ús dels recursos públics”, explicar el conseller responsable de Transparència, José Luis Martín. “Per aquest motiu -afegeix el conseller d’Hisenda, Pau Pérez,- enguany s’hi destinarà el doble del pressupost que inicialment havíem contemplat”, que era de 100.000 euros.

Amb l’objectiu de fer-ho realitat, l’Ajuntament de Tarragona s’ha dotat d’un portal de Participació. A aquest espai virtual, a banda de figurar-hi els pressupostos participatius, es poden encetar votacions que pugui proposar el consistori i “altres processos participatius amb l’objectiu de donar veu a la ciutadania a l’hora de prendre decisions”, assenyala Martín. El portal també permetrà el ciutadà fer propostes per millorar la ciutat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar