loader
menu

CIUTAT

Picabaralla política per l'estat pèssim del pàrquing de l'avinguda Catalunya

El Circ Ciutat dimecres, 14 de novembre de 2018

Caixers automàtics que no funcionen, el sistema per introduir la targeta i poder sortir de l’aparcament amb el vehicle espatllat, filtracions d'aigua, humitats a les parets i portes que ja no tanquen i que sempre resten obertes i brutes.

Una imatge d'una de les entrades al pàrquing de l'avinguda Catalunya. Foto: Partit Demòcrata

Són algunes de les 'característiques' de l'aparcament públic ubicat a l'avinguda Catalunya, i que han estat denunciades per l’alcaldable del Partit Demòcrata (PDeCAT) a Tarragona, Dídac Nadal, que considera “incomprensible i inacceptable” la inacció de l’equip de govern del PSC-PP davant el greu estat de degradació que pateix aquest aparcament des de fa anys i les queixes de nombroses persones usuàries: "Cal assumir immediatament totes les actuacions de reparació necessàries per dignificar aquest aparcament públic”.

Des d'Aparcaments Municipals de TGN (AMT), la resposta a les crítiques de Nadal ha estat imminent. En un comunicat, el seu president, el popular Josep Acero, ha fet la vista enrere i ha recordat al portaveu del Pdecat que la situació econòmica d'Aparcaments ha estat condicionada els últims anys "per l'herència de la construcció de l'aparcament de Jaume I, (concebut durant el darrer mandat de l'alcalde Joan Miquel Nadal), fet que ha dificultat en gran manera la capacitat inversora de l'empresa".

Acero ha explicat que la solució passa per renovar la maquinària de tots els pàrquings gestionats per l'AMT i, en aquest sentit, ha insistit que la situació econòmica de l'empresa va millorar gràcies a un acord del plenari del passat juliol que permet, entre d'altres coses, que l'empresa torni a disposar de capacitat inversora. Acero ha retret al Pdecat que no votés a favor d'aquesta mesura.

Des d'Aparcaments recorden també que s'ha triplicat el personal que treballa al pàrquing de l'avinguda Catalunya i preveuen que en la reunió del Consell d'administració de l'AMT d'aquest mes s'aprovin els plecs per licitar la renovació de la maquinària dels 8 aparcaments municipals. Acero també ha lamentat la crítica de Dídac Nadal, tot recordant que el portaveu del Pdecat és membre del consell d'administració de l'AMT i "coneix perfectament la situació de la companyia".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar