loader
menu

CIUTAT

Cruset pren possessió com a nou president del Port de Tarragona

El Circ Ciutat divendres, 23 de novembre de 2018

El relleu a la presidència de l'Autoritat Portuària de Tarragona ja és oficial. Aquest divendres, 23 de novembre, el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) ha publicat el nomenament del fins ara alcalde de Riudoms, Josep Maria Cruset Domènech, com a president de l’ens, en substitució de Josep Andreu, qui ha presidit l'APT durant els darrers 8 anys.

Josep Maria Cruset, nou president de l'Autoritat Portuària de Tarragona. Foto: Autoritat Portuària de Tarragona

Cruset, de 43 anys, és llicenciat en Enginyeria Química a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Química de la Universitat Rovira i Virgili (ETSEQ), de la qual és membre del Consell Assessor. Posteriorment obté un MBA per la Universitat Rovira i Virgili.

S’especialitza en Gestió de Processos i de Qualitat, i esdevé tècnic de qualitat a la Diputació de Tarragona, d’on és funcionari actualment en excedència. També col·labora amb l’empresa familiar d’agricultura i avicultura.

Ha estat alcalde de Riudoms des del 2007 fins a l’actualitat i entre els anys 2003 i 2007 havia estat regidor de l’Ajuntament i conseller comarcal del Baix Camp entre el 2007 i el 2009.

Des del 2009 ha estat diputat a la Diputació de Tarragona i des del 2011 vicepresident i responsable del Servei d’Assistència al Municipi.

Va ser membre del Comitè de Valoració del Pla Unificat d’Obres i Serveis de Catalunya en el període 2013 – 2016 i membre del Grup Impulsor de la Càtedra Universitat i Regió del Coneixement de la Universitat Rovira i Virgili.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar