loader
menu

CIUTAT

La façana del Pons d'Icart ja llueix el mural en record de la Guerra del Francès

El Circ Ciutat dimarts, 27 de novembre de 2018

La façana de l’Institut Pons d’Icart ja llueix amb el mural artístic en record de la Guerra del Francès. Es tracta d’una iniciativa engegada per l’INS i l’artista Megan amb el suport de Repsol, el departament d’Ensenyament de la Generalitat i l’Ajuntament. La intervenció forma part de les activitats del projecte “L’Educació per la Pau” que el centre organitza cada curs.

Fotos: Àngels Adern

Fotos: Àngels Adern

Durant aquest mes de novembre, l’alumnat ha pogut gaudir, a través de diferents actuacions pedagògiques i de manera transversal, de tot el procés artístic, des del començament de l’obra fins al producte final.

A més de la pintura del mural, l’autor ha treballant amb els alumnes de l’ESO que cursen les optatives d’ Il·lustració, Còmic i Visual i Plàstica i de batxillerat que fan Cultura Audiovisual, Fonaments de l’Art II, Dibuix Artístic i Història de l’Art. L’objectiu ha estat que coneguin de primera mà el treball de l’artista i establir un lligam en el qual se sentin partícips del projecte.

Amb aquesta intervenció artística, l’Institut Pons d’ Icart dona el tret de sortida a tot un seguit d'actes per commemorar el 500 anys del naixement de Lluís Pons d'Icart


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar