loader
menu

CIUTAT

Kiko Solà (Fabroker): 'A Torreforta Ponent les pòlisses es contracten de persona a persona, donant la mà'

El Circ Ciutat dimarts, 27 de novembre de 2018

Fabroker.eu tancarà aquest any 2018 traslladant les seves oficines de Torreforta fins a la Rambla de Ponent. Les noves instal·lacions permetran atendre amb més proximitat als clients que ja confien en la principal corredoria d’assegurances de Tarragona i rebre a la resta de persones interessades en rebre nous serveis o millorar els que ja tenen. Fabroker.eu enceta així la campanya “Canyasegur” i reforça la seva xarxa d’oficines que aposten pel tracte directe i amable amb el client. De la nova oficina i els projectes més propers, en parla en aquesta entrevista Kiko Solà, Director Tècnic de Fabroker.eu.

Kiko Solà, director tècnic de Fabroker. Foto: cedida

Kiko Solà, director tècnic de Fabroker. Foto: cedida

Pregunta: Kiko, parla’ns de l’actual oficina de Ponent. Què significa per a Fabroker aquest espai d’atenció al públic?
Resposta: "L’oficina de Ponent que tenim ara al carrer Prades, va venir de la mà del Perico que és un col·laborador que ha estat a casa nostra durant molts anys –que ara es jubilarà- i que va ser la nostra porta d’entrada a Ponent. Al cap de poc temps s’hi va afegir el Manel Roldán que, a Torreforta, és tota una autoritat perquè és conegut per tota la gent del barri i, a més, ha estat president del Club de Futbol Torreforta. Vull fer també una menció especial al Pedro que va venir a Fabroker de la mà del Manel i va ser la primera persona que es va jubilar a la nostra empresa, tot i que malauradament després ens deixés."

P: Per a vosaltres Ponent és una zona important. Explica’ns perquè?
R: "Ponent és sinònim d’assegurances de la vida quotidiana, assegurances per a les famílies, cotxes, cases, comerços, comunitats; per a nosaltres aquesta és una oficina molt important. És un lloc on les assegurances es contracten de persona a persona, on ve la gent i la pòlissa es fa donant la mà."

P: La notícia més nova és que seguiu a Torreforta, però marxeu cap a la Rambla de Ponent. A què respon el canvi?
R: "Exactament. Estem tan contents amb Torreforta Ponent i amb els nostres amics de la zona, que hem volgut ampliar la nostra presència traslladant-nos al km cero de Ponent, a la milla de la canya (canyasegur) en una oficina molt més àmplia i moderna, segle XXI, a la qual hem posat esforços i molta il·lusió mostrant el nostre compromís de servei amb tots els barris des del Francolí fins a la Canonja."

P: Com serà la nova oficina? Què la diferenciarà de l’actual?
R: "Si ho he de definir amb una sola paraula et diré que és “il·lusió”, perquè és una oficina que construïm de nou, en un local diàfan, exterior, cantoner, que ens permetrà lluir imatge i comunicació, a més amb l’esforç de ser un local de la nostra propietat a la Rambla de Ponent."

P: La inauguració donarà el tret de sortida a la campanya “CanyaSegur”. En què consisteix?
R: (rialles) "Canyasegur ha de ser motiu per a què els amics clients se’ns apropin, l’essència és que ens vinguin a saludar de forma molt distesa, com marca el rol de fer una canya; volem ser Insurance chillout, volem a convidar-te a una canya mirant la teva pòlissa, les que ja tens a casa i clar, les que no tens millorar-les i agrupar-les."

P: Què heu pensat pel dia de la inauguració? Què esteu preparant?
R: "Aquell serà un moment important. El dia cinc de desembre volem que la gent nostra, els nostres clients, ens acompanyi, i desitgem especialment presentar-nos als veïns i explicar-los què fem i què els podem oferir, fent una canya CLAR!!"


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar