loader
menu

CIUTAT

Ciutadans proposa congelar les taxes als marxants de la plaça Corsini

El Circ Ciutat dimecres, 28 de novembre de 2018

Després que els marxants de la plaça Corsini han denunciat un descens de més del 50 per cent de les vendes amb l'abandonament de la Rambla en plena temporada estival, el representant de Ciutadans (Cs) al Consell d'Administració d'Espimsa, Pedro Sánchez, ha proposat congelar-los les taxes d'ocupació de la via pública. L'objectiu de la proposta és per "incentivar positivament l'activitat dels marxants i dinamitzar l'entorn que envolta el Mercat Central".

Foto: circdetarragona.com

Des de Ciutadans es demana a l'equip de govern que "rectifiqui i anul·li les tarifes aprovades als marxants el passat mes de maig", ja que representen un clar "impediment" a la "dinamització de l'entorn de l'illa Corsini". En aquest sentit, ha apuntat que l'activitat dels marxants és "un factor de cohesió social que ha de potenciar-se".

Pedro Sánchez ha recordat que "des de l'administració hem d'ajudar als comerciants i no posar impediments" i ha instat al govern local a "posar les condicions adequades per revitalitzar el mercat ambulant de la ciutat".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar