loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Adéu al sistema de pagament en metàl·lic als monuments del Museu d'Història de TGN

El Circ Cultura i patrimoni dijous, 29 de novembre de 2018

Adéu al sistema de pagament en metàl·lic als monuments i espais que gestiona el Museu d'Història de Tarragona (MHT). A partir del dissabte 1 de desembre, els recintes del MHT inicien el nou sistema de venda d’entrades que únicament permetrà fer el pagament amb targeta i ja no en efectiu. Per petita que sigui la quantitat a abonar, a partir d'ara només s'acceptarà el pagament electrònic.

Foto: circdetarragona.com

L'Ajuntament de Tarragona ha informat que la mesura forma part del procés iniciat per suprimir l’ús de diners en efectiu en els diferents serveis municipals i apostar per la innovació tecnològica. Però què passarà si la tecnologia falla? I si els datàfons de les taquilles no funcionen? Què haurà de fer el visitant? De moment, no hi ha cap alternativa, només que s'elimina el sistema de pagament en euros i s'imposa el mètode electrònic; molt més segur, però no infalible del tot.

Amb aquesta iniciativa, el consistori insisteix que es pretén incrementar la seguretat en els diferents recintes del MHT al no haver d’utilitzar diner en metàl·lic, s’eliminen els possibles riscos del personal al servei de les taquilles del museu, i alhora s'aposta per la via electrònica.

Així, el Circ, el Fòrum de la Colònia, les Muralles, l’Amfiteatre i el Pretori i també les visites del primer dissabte de mes a les Cases Castellarnau i Canals comptaran amb equipaments tecnològics que permetran la venda electrònica i el pagament amb targeta. El preu mínim és de 1,70 euros, que és el que costa l'entrada individual conjunta bonificada per a tots els recintes.

L’entrada general als recintes també es pot adquirir de manera anticipada a www.tarracoticket.cat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar