loader
menu

CIUTAT

Els comerços de TGN lluiran per Nadal aparadors guarnits per persones amb discapacitat

El Circ Ciutat dilluns, 03 de desembre de 2018

L’Ajuntament de Tarragona, la Fundació Estela per a la Discapacitat i les associacions comercials de Tarragona han presentat els elements decoratius que vestiran aquest Nadal els aparadors d’un total de 139 establiments i botigues de la ciutat. Es tracta d’unes grans espelmes fabricades a partir de palets de fusta, en el procés d’elaboració de les quals hi han participat un total de 87 usuaris i usuàries del taller ocupacional de la Fundació Estela per a la Discapacitat, entitat adherida a la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla.

Fotos: Comunicació Santa Tecla

Fotos: Comunicació Santa Tecla

Després de diversos mesos de producció al taller ocupacional de la fundació al polígon Riuclar, aquesta setmana s’ha procedit a distribuir els elements decoratius entre els comerços adherits a les diferents associacions comercials de la ciutat (Via T, Associació de Comerciants de Camp Clar, Associació de Comerciants de Sant Pere i Sant Pau, Associació Comerciants Vall Arrabassada, Associació Comerciants de Torreforta i Unió d’Empresaris Voltants del Mercat).

La Fundació Estela per a la Discapacitat és una entitat històrica de Tarragona que fa més de 40 anys que es dedica a la promoció personal de persones amb discapacitat intel·lectual a les comarques de Tarragona i a la millora de la seva integració social, des de la infància fins a l’etapa adulta. En l’elaboració d’aquests elements decoratius que aquest Nadal presidiran els aparadors de molts comerços hi han intervingut un total de 87 usuaris i usuàries del servei del taller ocupacional, que des de l’estiu passat han treballat, cadascun dins de les seves capacitats, en els diferents processos de producció del producte final.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar