loader
menu

CIUTAT

Ciutadans dona el seu vistiplau als pressupostos de 2019

El Circ Ciutat dimecres, 05 de desembre de 2018

Els pressupostos municipals de Tarragona per a l'any 2019 s'aprovaran en el proper plenari. I ho faran gràcies al vistiplau del grup municipal de Ciutadans, qui ha donat el seu suport a l'equip de govern de Ballesteros després de comprovar que en els comptes s'inclou una partida de 8 milions d'euros en 4 anys que es destinarà a millores als barris i al centre de la ciutat; una mesura que l'alcalde també va anunciar durant la conferència de fa uns dies. D'aquesta manera, com a mínim, el pressupost de l'Ajuntament per a l'any vinent tindrà, com a mínim, 16 vots favorables; majoria suficient perquè s'aprovin.

A l'esquerra, al líder de Ciutadans al consistori, Rubén Viñuales; i al seu costat, l'alcalde Ballesteros. Foto: Mauri

L'Ajuntament de Tarragona ha anunciat l'entesa amb la formació taronja amb una imatge de l'encaixada de mans entre l'alcalde i el líder de C's al consistori, Rubén Viñuales. “Esperem que la resta de grups municipals també donin suport als pressupostos, ja que aquesta inversió també ha estat reiteradament demandada per tots”, ha manifestat Ballesteros.

Per la seva banda, des de Ciutadans han celebrat que el pla de xoc de barris que van proposar serà una realitat "i no una falsa quimera", ja que "no estarà subjecte a la venda de patrimoni", ha insistit Viñuales, qui també ha explicat que "aquest pla d'inversió de Via Pública té com a objectiu dur a terme accions de micro urbanisme en tots els barris de Tarragona i al centre" i que "es tracta de petites millores de via pública que milloraran la qualitat de vida diària dels ciutadans".

Finalment, Viñuales ha manifestat que "les promeses electorals han de complir-se i Cs va prometre dur a terme les reivindicacions que els ciutadans han traslladat al Grup Municipal durant aquests gairebé quatre anys de legislatura". Per això, ha volgut convidar als ciutadans a "seguir participant en la vida política i acudir als actes de 'ciutadans al teu barri' per seguir traslladant proposades a la formació taronja".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar