loader
menu

CIUTAT

La Guàrdia Urbana incorporarà 30 nous agents durant el 2019

El Circ Ciutat dimarts, 11 de desembre de 2018

La Guàrdia Urbana de Tarragona incorporarà 30 nous agents durant l'any 2019 que reforçaran les diferents divisions i compensaran les jubilacions previstes.

Foto: Mauri

Aquesta és una de les novetats que s'ha donat a conèixer en el transcurs de la festivitat de la policia local tarragonina, que ha celebrat el seu 161è aniversari amb un acte al Teatre Tarragona, durant el qual s'ha reconegut la tasca dels agents més veterans i s'han lliurat les medalles i felicitacions als policies que han realitzat actuacions policials destacades durant l'últim any.

Durant l'acte, l'intendent major de la Guàrdia Urbana, Enrique Fernández Ferreira, ha destacat l'activitat constant que realitza la policia local. En els deu primers mesos d'aquest any 2018, el cos ha rebut prop més de 54.000 trucades i s'han registrat més de 10.000 actuacions en els àmbits de la seguretat, l'assistència i el trànsit. S'han tramitat 2.783 expedients d'intervenció a l'espai públic, s'han realitzat més de 47.000 controls de velocitat amb radar i s'han practicat 4.016 proves d'alcoholèmia i drogues en vies urbanes.

En el torn de discursos, l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha expressat el "suport incondicial" a la Guàrdia Urbana i a la resta de cossos policials que operen al territori, del qual ha assegurat que "tots plegats ens n'hem de sentir orgullosos". A més de posar en valor l'activitat diària, l'alcalde ha destacat especialment tres serveis realitzats els últims mesos: l’atenció a les víctimes de violència de gènere, les actuacions amb motiu de les recents ventades i aiguats i el desplegament del pla de seguretat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

Per la seva banda, el tinent d'alcalde de Seguretat Ciutadana, Javier Villamayor, ha reiterat el balanç positiu del primer any de funcionament de les càmeres de videovigilància a la Part Baixa i ha explicat la intenció d'estendre aquests dispositius a altres punts de la ciutat. També ha volgut posar en valor la bona acollida del reforç de patrullatge de proximitat, una iniciativa que, segons ha avançat, tindrà continuïtat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar