loader
menu

CIUTAT

Fabroker obre nova oficina als barris de Ponent

El Circ Ciutat dimarts, 11 de desembre de 2018

Més de 400 persones van assistir a la inauguració de la nova oficina que la corredoria d’assegurances Fabroker ha obert al bell mig de la Rambla Ponent de Campclar. L’empresa, líder al seu sector a la província de Tarragona i situada al Top100 estatal, ja tenia seu física d’atenció al públic al barri de Torreforta i ara, amb l’objectiu de reforçar la seva relació amb els seus clients i obrir-se a la resta de barris de Ponent, ha fet el canvi de seu traslladant-se a un local de propietat.

Una imatge de la inauguració de la nova oficina de FaBroker a Campclar. Foto: avanti comunicació

D'esquerra a dreta, Kiko Solà, de FaBroker; la consellera de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona, Elvira Ferrando; i Jordi Ferré, de Fabroker. Foto: avanti comunicació

La tinenta d’alcalde i Consellera de Comerç de l’ajuntament de Tarragona, Elvira Ferrando, va ser l’encarregada d’inaugurar oficialment la nova oficina de Fabroker acompanyant als seus responsables, Jordi Ferré i Kiko Solà, en un acte envoltat d’emotivitat i amb la presència, entre altres, de la Presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona, Laura Roigé; representants de l’Autoritat Portuària i de totes les principals companyies d’assegurances que treballen amb la corredoria tarragonina.

Les previsions inicials de 250 assistents es van superar amb escreix i molts dels clients que Fabroker té als barris de Ponent, sumats a altres persones interessades en l’acte, no es van voler perdre aquest moment. En un ambient molt agradable i amb bona música, durant la inauguració es van servir un miler de canyes de cervesa en una acció que dóna nom a la campanya “Canyasegur” i que Fabroker descobrirà a tothom que passi per la seva nova oficina de la Rambla de Ponent, un espai que se suma a les oficines que aquesta corredoria ja té al carrer Higini Anglès de Tarragona, al barri de Sant Pere i Sant Pau i a la ciutat de Reus.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar