loader
menu

CIUTAT

El Circdetarragona s'acomiada

Sergi Casado Ciutat dimarts, 11 de desembre de 2018

Tarragonins i tarragonines: el Circ abaixa la persiana. Tanquem. I per què? Doncs perquè el cos ens ho demana i perquè creiem que ja hem complert, i amb escreix, els objectius que ens vam fixar quan vam nèixer: informar del que passa a Tarragona, i fer-ho de manera entretinguda, amb un estil jove i fresc i alhora intentant sacsejar l'escena mediàtica de la ciutat.

Sergi Casado, director del circdetarragona.com. Foto: circdetarragona.com

Creiem, humilment, que ho hem aconseguit. Hem creat marca, hem tingut repercussió, hem tingut milers de visites, hem generat debat ciutadà, i hem donat veu a col·lectius, entitats o persones que fins aleshores potser no en tenien. Hem provocat neguit i també entusiasme. El Circ ha completat un cicle i ara és l'hora d'obrir nous horitzons, tant professionals com personals.

És un adéu per sempre? Això no es pot dir mai. La il·lusió s'ha mantingut intacta per haver creat un producte des del zero més absolut i que ha esdevingut per a molts tarragonins i tarragonines un dels seus digitals de referència. Tot això no hauria estat possible sense cadascun dels lectors a l'altre costat, a tots aquells que ens comentàveu les notícies tant a través de les xarxes com pel carrer.

Tot junts hem fet gran El Circ i hem aconseguit un retorn i un escalf que sincerament poc ens imaginàvem quan vam iniciar aquesta meravellosa aventura d'emprendre un projecte tant personal. Us donem les gràcies.

Més d'un milió de visites; en concret, 1.238.000, prop de 15.000 seguidors a les xarxes socials i més de 6.000 notícies publicades. Aquests són alguns dels números del Circ durant els gairebé 6 anys de vida, d'ençà que vam obrir la carpa al Cafè Bar Museum el 18 de desembre de 2012, quan el blog creat uns mesos enrere es va fer gran de cop i es va convertir en digital.

Donem les gràcies a tots els seguidors, a tots els anunciants i a tots els opinadors i opinadors que s'han volgut expressar a través del Circ. Seguiríem amb el llistat d'agraïments, però seria inacabable. I no ens volem oblidar de dues persones col·laboradores del Circ que ens han deixat durant aquest temps: Rafa González i Joan Castell.

En l'àmbit estrictament personal, canvio de rumb, però continuaré dins d'un altre circ, el Circdelacultura; la web cultural que lidera la meva dona, la periodista Mar Cirera, i que enguany ha arribat als cinc anys de vida. Des del Circdelacultura tenim una missió clara: difondre, promocionar i donar a conèixer aquelles activitats culturals del territori. Així que ja ho sabeu, ara em trobareu al Circdelacultura. Si voleu propostes per gaudir del temps lliure, descobrir nous espais, si voleu anar al teatre, fer una ruta amb amics o amb la canalla, ja sabeu quina web heu de visitar.

Gràcies a tothom per haver ajudat a fer gran El Circ!!


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar