loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Les adhesions contra el tancament de la Fundació Casal l'Amic, en augment

El Circ Ciutat dimarts, 11 de juny de 2013

La Fundació Casal l’Amic rep el suport de 650 adherits a títol o d’entitats al MANIFEST EN SUPORT DE LA FUNDACIÓ CASAL L’AMIC, Per l’acció social comunitària a Tarragona. L’entitat tarragonina el passat dilluns va fer públic que si no té suport de les administracions i troba finançament, el proper setembre hauria de tancar l’activitat després de 30 anys d’història en acció social als barris de Ponent de Tarragona.

El suport en una setmana ha estat notable ja que una trentena d’entitats: veinals, de l’acció social, del lleure, de l’àmbit profesional de l’educació social i formatiu han signat el manifest. Per la seva banda, hi ha 621 adherits al manifest a nivell individual principalment de la ciutat de Tarragona i del territori català, però també amb suports internacionals de Brusel·les, Brasil o França.

Paral·lelament, la Fundació Casal l’Amic s’està reunint amb diferents administracions per trobar una solució,tot i que sense concrecions de moment, abans del 13 de juliol que serà quan el Patronat de l’entitat es reunirà per prendre la decisió final. Tanmateix, l’entitat agraeix el suport ciutadà que ha rebut aquesta setmana i recorda que si algú vol donar suport a la campanya ho pot fer a jovull.casalamic.org i també recordar que ja tenim una desena de suports amb imatges al Facebook.com/casalamic d’artistes i persones públiques.

L'actor i director teatral Oriol Grau, un dels adherits a la campanya. / facebook.com/casalamic


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar