loader
menu

El Port i la Cambra s'alien per impulsar la internacionalització

El Circ Ciutat dimecres, 12 de juny de 2013

Josep Andreu, president del Port de Tarragona i Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona i, han signat aquest matí, a la seu de la Corporació tarragonina, un conveni de col·laboració que té per objectiu sumar sinèrgies en l’impuls de la internacionalització de les empreses i activitats del territori.

Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona, i a la dreta, el president del Port, Josep Andreu. / cedida

La Cambra aporta el seu coneixement i contrastada experiència en la prospecció de mercats arreu del món, i sobretot en els mercats africans, on és el referent nacional, la qual cosa es tradueix en el creixent i elevat nombre d’empreses de la resta de l’Estat que confien en la Cambra de Tarragona, a l’hora d’obrir-se a l’exterior. Per la seva banda el Port, immers en un ambiciós procés d’internacionalització que passa, entre d’altres objectius, per la captació de creuers i el suport a les accions que en matèria de comerç exterior porta a terme la comunitat portuària, emprarà aquest know how per avançar en l’assoliment dels objectius. El Port de Tarragona és un dels principals agents econòmic de les comarques tarragonines i contribueix al desenvolupament i a l’impuls empresarial de la zona.

En aquest sentit, la visió estratègica del Port de Tarragona, conscient de la necessitat de les empreses del territori a projectar-se cap a l’exterior, és potenciar el caràcter internacional i reforçar el seu posicionament i el del teixit empresarial i industrial.
Tal i com també es recull en el conveni, la Cambra, a més d’oferir al Port de Tarragona el seu ampli cartipàs de serveis a la internacionalització (missions empresarials, reunions de treballs, sessions formatives, trobades diplomàtiques...) en unes condicions preferents, donarà resposta a les necessitats puntuals del Port, des de l’organització d’actes específics fins la convocatòria de missions i accions en aquells mercats exteriors que siguin estratègics i de l’interès del Port de Tarragona


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar