loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

TGN fa un toc d'atenció als banyistes temeraris

El Circ Ciutat dimecres, 12 de juny de 2013

Saltar al mar des de les roques no només comporta un risc per a la pròpia vida, sinó també per a la butxaca. La Guàrdia Urbana de Tarragona sancionarà aquestes conductes tipificades com a incíviques dins de les ordenances amb multes que poden arribar fins els 800 euros. Per això, el consistori ha anunciat que col·locarà cartells que alertaran de la prohibició d'aquestes activitats a les platges del Miracle, Arrabassada, Savinosa i la Móra, on l'estiu passat es va detectar un increment dels salts.

La temporada de platges comença aquest cap de setmana amb el desplegament dels equips de salvament de la Creu Roja i la unitat de vigilància de la Guàrdia Urbana. La campanya es realitzarà fins al 15 de setembre de dilluns a diumenge. La tinent d’alcalde de Medi Ambient, Begoña Floria ha explicat que “l’any passat es va detectar un augment de persones que practicaven aquests salts.

Pel que fa a la seguretat, la Guàrdia Urbana realitzarà el servei de vigilància de totes les platges amb una unitat formada per 10 agents, comptaran amb un vehicle de reforç. Castillo ha explicat que “el patrullatge es planifica diàriament tenint en compte les problemàtiques detectades i amb l’objectiu de garantir els màxims nivells de seguretat, convivència i civisme”. Aquest any, continuaran realitzant-se els dispositius especials de vigilància a la zona del Bosc de la Marquesa en coordinació amb la resta de cossos de seguretat. El servei de salvament i senyalització de la Creu Roja comptarà amb un equip format per 47 socorristes que realitzaran les tasques de prevenció i socors. L’equip disposarà d’embarcacions i diversos vehicles terrestres, a més de 6 unitats DEA (Desfibril·lador Extern Automàtic).


Documents

campanya platges tgn 2013


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar