loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

El periodista Carles Gosálbez descobreix el Ballesteros més personal

El Circ Cultura dimecres, 12 de juny de 2013

Josep Fèlix Ballesteros. Home, ciutadà, polític (Silva Editorial, 2013) recull una sèrie de converses del periodista tarragoní Carles Gosálbez amb l’actual alcalde de Tarragona, dos amics de la mateixa generació i apassionats per la seva ciutat. El combat per la democràcia, les fites assolides, les mancances, els projectes de futur, a més de molts noms propis, surten en aquesta suma d’entrevistes distesa, natural, lliure, sense defugir d’estudi, però amb certs tocs d’humor i intimitat —que fan més amena la lectura, i més en un llibre de balanç polític, en un context general molt crític i en una capital que no s’emmiralla sols en un passat mil·lenari sinó que treballa i dialoga de valent per una qualitat de vida i, alhora, per una projecció internacional com a ciutat mediterrània.

Gosálbez i Ballesteros. / cedida

El màxim mandatari municipal desvela aquí fets i anècdotes i pensaments que mai no havien sortit a la llum pública i que ajuden a entendre certs afers col·lectius i també la singular personalitat d’aquest dirigent que va començar a militar socialment des de molt jove, un home educador i educat, sensible, proper, amb esperança, un líder de consens que impulsa els canvis en “un canvi d’època” des de la maduració dels debats, la responsabilitat, i la recerca dels punts de coincidència —que no de controvèrsia.

Aquesta obra aporta un veritable i bell relat de ciutat, una iniciativa editorial inèdita a la història de Tarragona i d’altres territoris.

Gosálbez és, actualment, director del diari digital esportiu www.campdesports.cat


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar