loader
menu

El Circ creix i crea un nou web d'oci i lleure al Camp de Tarragona

Sergi Casado Cultura dijous, 13 de juny de 2013

El Circ de Tarragona es fa gran. Des d’avui mateix ja podeu trobar a la xarxa www.circdelacultura.com, un nou portal que permetrà a l’usuari localitzar totes i cadascuna de les activitats d’oci i lleure que se celebrin a les comarques del Camp de Tarragona.

Www.circdelacultura.com

El nou web neix gestat, pensat i concebut per a ser una eina de gran utilitat. A la página principal trobareu un gran mapa que conté tots els elements necessaris perquè la recerca de l’activitat desitjada resulti còmoda i alhora senzilla i rápida.

Podeu fer la cerca per poblacions, espais, festes, música, teatre, exposicions, activitats familiars, punts d’interès… gràcies a un gran motor de búsqueda, amb el qual es pot visualitzar el gran ventall d’activitats programades al territori.
Amb un disseny fresc i innovador, elaborat per l’empresa Rambla Digital, Circdelacultura.com arrenca amb voluntat de servei per a l’usuari que vulgui estar assabentat de tot el que es cou en el món cultural de les nostres contrades.
Us convidem a navegar per la web i a seguir-nos també a través de les xarxes socials Facebook (www.facebook.com/circdelacultura) i Twitter (www.twitter.com/circdelacultura) .

Un altre element que posa de manifest la gran aposta de Circdelacultura és que, igual que Circdetarragona.com, en breu també disposarem d’una aplicació per a telèfons mòbils; una eina que farà posible que, amb un sol clic, tingueu a l’abast tota l’oferta cultural, d’oci i de lleure del Camp de Tarragona.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar