loader
menu

CIUTAT

L'Hotel Imperial Tàrraco, de reformes en el seu 50è aniversari

Sergi Casado Ciutat divendres, 14 de juny de 2013

L'hotel Imperial Tarraco ha aprofitat la commemoració del seu 50è aniversari per acabar d'enllestir les reformes que havia iniciat durant el 2009. Des de fa uns dies i durant les properes dues o tres setmanes s'intervindrà a la façana principal, concretament en totes les cantonades de l'edifici. Aquests treballs són els més espectaculars, ja que els realitzen operaris penjats dins d'unes grans xarxes.

Una imatge de l'hotel Imperial Tarraco. / circdetarragona.com

Una imatge de l'hotel Imperial Tarraco. / circdetarragona.com

Una imatge d'una de les habitacions dobles, ja renovades. / circdetarragona.com

Una imatge de l'hotel Imperial Tarraco. / circdetarragona.com

Abans, però, la direcció de l'hotel, la qual, des de fa tan sols un mes recau en Fernando Monge, ja va decidir reforçar les baranes que donen a la façana principal. La proximitat de l'hotel més emblemàtic de la ciutat amb el mar havia fet que l'estructura quedés deteriorada pels efectes de la brisa marina, però sobretot del salitre. Les 90 habitacions que donen al Mediterrani compten amb baranes 100 per 100 segures.

També s'ha repintat l'edifici, respectant el color "pastel" que li és tant característic i que, segons el seu nou director, no es podia alterar. En aquest aspecte, Monge recorda que, ara fa quatre anys, ja es va renovar tota la instal·lació elèctrica, el sistema contra incendis, el sistema d'aigües, el de calefacció i totes les calderes. Una altra actuació que s'està duent a terme de manera esglaonada és la renovació de les habitacions. Actualment, de les més de 150 que té l'Imperial Tàrraco, prop de 90 ja són de les modernes. A més, també s'actuarà en les suites i s'adaptaran molts dels espais a les terrasses que ara mateix no s'utilitzen per tal de donar una major comoditat i comfort.

En aquest aspecte, el nou i flamant director anuncia quin serà un dels seus objectius: "Volem que hi hagi molta més connexió entre l'hotel i la ciutat, que s'integri". Des de l'1 de maig, data en què es va fer càrrec de la direcció, Monge explica que "farem canvis, però sempre respectant l'esperit classicista de l'hotel". Per això, l'hotel també

L'hotel té externalitzats els serveis de pàrquing, el de perruqueria i el de cuina. Aquest últim, gestionat per l'empresa Cal Blay, de cuina d'autor, inaugura el servei de terrassa des del divendres 14 de juny. L'espai estarà gestionat per l'empresari d'oci nocturn Javi Guillén, propietari de la Fàbula de Dalt, tancada al públic recentment.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar