loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

El PP ignora part dels empresaris tarragonins

Sergi Casado Ciutat divendres, 14 de juny de 2013

La visita que ha fet a Tarragona el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, s'ha envoltat d'un secret enorme i el que és pitjor, gira l'esquena totalment a la ciutat, al territori i, de retruc, als milers de votants populars que hi ha, tant a Tarragona com a la resta de la demarcació. Rajoy clausurarà el debat "Empresa y crédito", organitzat pel PP a la seu de l'empresa Calditec, una caldereria situada al polígon de les Gavarres, en el qual, la presència d'empresaris de la demarcació és un autèntic misteri.

Fernández, Rajoy i Sánchez-Camacho, a Tarragona. / blogargexpress.blogspot.com

Fonts del PP de Tarragona han assegurat que "es tracta d'un acte de partit organitzat directament des de Madrid". Dit d'una altra manera, que el fet que se celebri a Tarragona, o millor dit, dins del seu terme municipal, no és una raó de prou pes perquè en la reunió hi hagi prou presència ni color tarragoní. En aquest sentit, el president de la Confederació d'Empresaris de la Província de Tarragona (CEPTA), Antoni Belmonte; és a dir, un dels principals representants de l'empresariat de la demarcació ha estat taxatiu: "He estat lluitant per saber quan i on es feia i com funcionava, però ningú no m'ha donat cap explicació de cap tipus". També desconeixia si alguns dels empresaris escollits (en principi podrien ser una seixantena de persones) és de Tarragona o de les comarques del voltant.

En la mateixa línea, fonts de la Cambra de Comerç de Tarragona, també han corroborat el misteri i el silenci que envolten la visita de Rajoy amb empresaris. "Tampoc sabem si són del territori", han manifestat des de la Cambra.

De fet, l'acte se celebrarà a Tarragona com s'hauria pogut fer en algun altre indret de la península. De totes maneres, l'oblit al que feia referència el màxim dirigent de la CEPTA serveix per posar en evidència la defensa aferrissada que fa de Tarragona el president provincial del partit, Alejandro Fernández, i de la qual se'n sent tan cofoi, principalment quan presenta mocions per lluitar per la "marca Tarragona". "Quina poca delicadesa i quina barra que tenen!. Almenys a la gent del sector ens haurien pogut avisar", ha sentenciat Belmonte.

Un altre element que posa de manifest que el PP ha obviat bastant el lloc on se celebrarà el debat és que, just abans, hi haurà una taula rodona, en la qual cap dels ponents és de Tarragona. El moderador serà el vicesecretari general d'Organització del PP, Carlos Floriano, i hi intervindran el president del Club Eqüestre de Barcelona, Borja García Nieto; la periodista econòmica d'Onda Cero Madrid Olvido Macías i l'empresari d'automoció César Molins, també de Barcelona. Així, doncs, la quota tarragonina serà de zero. De totes maneres, segons ha pogut saber El Circ, cadascun dels ponents tindrà set minuts per intervenir i és previst que tres petits empresaris de Tarragona també expliquin les seves experiències.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar