loader
menu

Viatge llampec de Ballesteros a Mersin per defensar els Jocs del 2017

El Circ Ciutat dimecres, 19 de juny de 2013

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el director general dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, Ramon Cuadrat, han assistit aquest migdia a l’assemblea general del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis que ha tingut lloc a la ciutat turca de Mersin. Ballesteros ha començat el discurs agraint la gran acollida que ha tingut la delegació tècnica de Tarragona a l’arribar ahir a Mersin i ha afegit que “és una satisfacció tornar a la ciutat on vaig viure un dels moments més feliços com a alcalde de Tarragona, ja que és aquí on Tarragona va ser designada com a propera seu dels Jocs Mediterranis”.

L’alcalde tarragoní també ha parlat del repte que suposa l’organització d’un esdeveniment esportiu de primer nivell: “Som conscients de la responsabilitat que tenim al nostre davant, i per això recollirem el testimoni de Mersin amb orgull i satisfacció, però també amb un ferm compromís per fer les coses bé i mantenir ben viu l’objectiu dels Jocs Mediterranis: contribuir a l'acostament social i cultural entre els ciutadans dels països mediterranis”.

D’altra banda, Ballesteros també ha fet un repàs de la feina feta fins al moment per l’organització dels Jocs, destacant l’elaboració del Pla Director, les reunions amb el Comitè Olímpic Espanyol i les diferents federacions esportives o la constitució de les comissions tècniques de totes les seus, entre altres. L’alcalde ha conclòs la seva intervenció felicitant a Mersin per l’organització dels Jocs d’enguany i agraint la confiança dipositada en Tarragona per part del Comitè Internacional: “Els ben asseguro que estem treballant molt dur i ho seguirem fent per oferir als països mediterranis un esdeveniment a l’alçada del que mereixen tant els Jocs com els valors que fomenten”.

L’alcalde viatja de nou a Tarragona avui mateix i no tornarà a Mersin fins el dia 30 de juny, per assistir a la cerimònia de clausura dels Jocs i recollir la bandera que acreditarà Tarragona com a pròxima seu dels Jocs Mediterranis.

Per la seva banda, la delegació tècnica de Tarragona 2017 es queda a Mersin i té programada per demà al matí una visita a la Vila Mediterrània. La intenció és conèixer de primera mà l’estructura organitzativa d’aquesta instal·lació, una de les més importants dels Jocs Mediterranis. A la tarda assistiran a la cerimònia d’inauguració de la XVII edició dels Jocs Mediterranis. (enllaç al web oficial dels Jocs, en anglès, francès i grec).


Documents

Discurs de Ballesteros a Mersin


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar