loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Ocine Les Gavarres contraataca a la nova oferta de cinemes de Parc Central

El Circ Cultura dijous, 20 de juny de 2013

Tan sols tres dies després que el Parc Central anunciés l'ampliació de la seva oferta comercial i, sobretot l'obertura de sis noves sales de cinema, la competència ha respost. Avui mateix, l'empresa que gestiona els cinemes del complex de les Gavarres, Ocine, ha anunciat la renovació i la millora de totes les seves instal·lacions.

Una imatge de l'entrada al recinte d'Ocine Les Gavarres. / circdetarragona.com

Butaques VIP, pantalles de Gran Format, tecnologia HFR, sales 100% digitalitzades i sistema 3D Dolby. Tot això ja des del divendres 21 de juny, per oferir un major confort i les últimes tecnologies del sector audiovisual als seus espectadors de Tarragona.

Ocine, sempre a la vanguardia de les novetats tecnològiques d’exhibició cinematogràfica, disposarà de totes les sales 100% digitalitzades, oferint projeccions en 2K i Alta Definició de la mà de les marques més reconegudes del sector, com són els projectors Barco i Christie o els Servidors Doremi i Dolby d’última generació.

La introducció del cine digital ha permès a la industria cinematogràfica fer el salt a la innovadora tecnologia d’Alta Freqüència d’Imatge (HFR) i 3D HFR capaç d’oferir una experiència molt més realista a l’espectador. La revolucionaria tecnologia HFR, equipada a la Sala 3 d’Ocine Les Gavarres, permetrà reproduir les pel·lícules amb una freqüència d’imatges que dupliquen (48fps) – o fins i tot tripliquen – les del cinema convencional (24fps), aconseguint menys parpelleig, menys desenfocament de moviment i menys sacsejades a la imatge. La tecnologia HFR suposa una especial millora per a les pel·lícules en 3D, amb la qual permetrà gaudir als espectadors d’una experiència més realista, tal i com ja es va poder gaudir el passat desembre amb l’estrena del primer capítol del Hobbit.

Ocine Les Gavarres disposarà de 13 de les seves 16 sales amb graderia a més d’una pantalla de Gran Format a la Sala 3, amb una immersió mai vista en el 3D i la incorporació de les noves butaques VIP en el 80% de les sales – Sala 10 totalment equipada – espaioses butaques de pell per viure el cinema d’última generació amb el màxim confort.


Dues noves sales: 18 en total

A més, s’incorporen 2 noves sales amb tecnologia 3D Dolby que es sumen a les 4 sales ja existents, Ocine Tarragona oferirà una promoció exclusiva als seus espectadors perquè puguin gaudir de les pròximes estrenes en 3D d’aquest estiu per només 1€ més: El hombre de acero (21-06-13) Monstruos University (21-06-13), Star Trek (05-07-13), Gru 2 (05-07-13), Lobezno Inmortal (24-07-13), Los Pitufos 2 (02-08-13), Pacific Rim (09-08-13), Planes (14-08-13), Jurasic Park (23/08/13), Epic (30-08-13) i Percy Jackson 2 (13-09-13).
Ocine també aposta per una oferta cultural de qualitat i pel cinema en català, oferint tota la cartellera disponible en català i les millors òperes de la temporada amb el millor so i qualitat d’imatge.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar