loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

El Ciberàgora aprofundirà en el concepte Smart City

El Circ Ciutat dimarts, 25 de juny de 2013

La Sala Eutyches del Palau Firal i de Congressos de Tarragona acollirà dijous, 4 de juliol el Ciberàgora 2013 Smart cities: les tecnologies que transformen la ciutat.
Organitzat per la Conselleria de Treball i Activació Econòmica de l’Ajuntament, pretén assolir l’objectiu d’explicar el concepte d’smart city (ciutat intel·ligent) en assolir importants estratègies en tant que la societat de la informació esdevingui un sinònim de ciutat intel·ligent i sostenible i no només en estructures i serveis físics.

Els temes a tractar són “la Internet de les coses”, “afrontant les noves fonts de dades i els seus beneficis per a la societat: BIG DATA”, “mCarer: El cuidador mòbil per afectats per problemes cognitius”, “el paper dels serveis i aplicacions mòbils en la transformació de les ciutats”, “estratègia de la Generalitat en relació al sector Mobile i els efectes de la Mobile World Capital al territori”.

Segons el regidor i director general de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City, Javier Villamayor, el Ciberàgora 2013 “vol plantejar quines són les estructures que es necessiten per donar solucions a través de les noves tecnologies a l’hora d’obtenir informació” i, alhora “esbrinar quin és l’ús que se li ha de donar per donar una funció útil a tots els ciutadans”. Villamayor afegeix que “és una activitat oberta a tot el públic i amb el treball en comú de l’administració pública, empresa privada i la universitat”.

La jornada s’adreça a estudiants, acadèmics, polítics, empresaris, advocats, professionals, personal d’Administració pública i d’entitats cíviques i socials, i a totes les persones interessades en noves tecnologies i societat de la informació.

Una imatge del Ciberàgora d'anys anteriors. / circdetarragona.com


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar