loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

TGN viurà una manifestació per la Independència el 14 de juliol

El Circ dimecres, 26 de juny de 2013

Tarragona acollirà una manifestació independentista el diumenge 14 de juliol, en el marc dels actes organitzats per commemorar els 300 anys des que la ciutat va caure en mans Borbòniques. Sota el lema "Independència Països Catalans", la marxa, convocada per la plataforma "Tarragona, 300 anys de resistència", sortirà des del Portal del Roser i passarà pel carrer Cavallers, Baixada de la Misericòrdia, carrer Portalet, carrer Sant Agustí, Rambla Nova, carrer Comte de Rius i acabarà a la plaça de l'Ajuntament.

Abans se celebraran els següents actes:

- Dijous 4 de juliol a les 19:30h, a la Sala d'Actes de l'Ajuntament de Tarragona: “La Guerra de Successió: els Països Catalans a la cruïlla”. A càrrec del Sr. Ezequiel Gort i Juanpere

- Dijous 11 de juliol a les 19:30h, a la Sala d'Actes de l'Ajuntament de Tarragona: “La resistència antiborbònica a les comarques del Camp de Tarragona”. A càrrec del Sr. Jaume Borràs i Galceran.

- El mateix dia de la manifestació, el 14 de juliol, al Parc Saavedra de Tarragona, davant del recinte emmurallat (construït per a la defensa de la ciutat contra els Borbons en aquella època) es farà un dinar popular i tot un seguit d’activitats.

Serà el segon acte a favor de la independència després que el passat dissabte 22, l'Assemblea Nacional i Òmnium Cultural del Tarragonès van fer arribar la Flama per la Independència a la rambla Nova, com a acte estel·lar de la Fira Estelània.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar