loader
menu

CIUTAT

La Cambra reforça lligams amb el Senegal

El Circ Ciutat dimecres, 26 de juny de 2013

Cristina Díaz, Ambaixadora d’Espanya a Dakar, s’ha reunit a la Cambra de Tarragona amb una vintena d’exportadors, en el marc del cicle de jornades “Obrint mercats” dedicada, en aquesta ocasió, a Senegal.
Díaz ha volgut agrair d’aquesta manera la ferma aposta que la Cambra de Tarragona ha fet i fa per aquell mercat. De fet, des de l’any 2000 hi ha organitzat un total de nou missions empresarials, “la darrera el 2012 amb la participació de 22 empreses”, explica Roberto Barros, responsable d’Internacionalització de la Cambra, qui afegeix que “tornarem a Senegal el 2014”.
I és que, tal i com ha confirmat l’ambaixadora, el potencial del país és creixent gràcies a l’estabilitat política que s’hi viu i l’aposta pel seu futur. El gest més destacat en aquest sentit tindrà lloc avui quan Obama inauguri la nova ambaixada dels Estats Units.
Cristina Díaz ha repassat el potencial del país centrat en la importància de l’agricultura (per la fertilitat dels seus camps), la riquesa energètica, l’atractiu turístic i una xarxa d’infraestructures que s’està modernitzant, però que gràcies a les comunicacions per aire i mar permet mantenir relacions de comerç exterior de forma àgil i eficaç.
Seguint el format d’aquestes reunions de treball, la trobada s’ha dividit en dues parts. A la primera s’ha fet una exposició del potencial i oportunitats d’aquell mercat i s’ha resseguit l’estat de les relacions bilaterals. A la segona, ha tingut lloc una atenció personalitzada en la que l’Ambaixadora ha atès les problemàtiques, dubtes i peticions que li han fet arribar els assistents.
Amb aquesta iniciativa la Cambra reforça el seu lideratge als mercats africans on, de fet, és un referent a nivell nacional. El que explica que les accions internacionals de la Corporació tarragonina en aquell continent tinguin cada cop més acceptació i interès per part dels empresaris d’arreu de l’Estat.

L'Ambaixadora d'Espanya a Dakar, Cristina Díaz. /cambratgn

Una imatge d'un moment de la sessió. / cambratgn


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar