loader
menu

OPINIó

Els malabaristes de l'opinió

Sergi Casado Opinió dimarts, 18 de desembre de 2012

Un dels grans actius de CIRCDETARRAGONA.COM serà, sens dubte, els seus opinadors. Professionals de tots els àmbits i de totes les edats aportaran els seus coneixements i les seves idees de manera regular. Ho faran, tant parlant del que passa a Tarragona, com del que succeeixi arreu de la demarcació, del país i, si s'escau, també del món. Arqueòlegs, advocats, arquitectes, juristes, xefs, professors universitaris, mestres, periodistes, "coaches", gestors culturals i molts i bons periodistes especialitzats en diferents i novedoses temàtiques que s'han volgut sumar a l'aventura del Circ.

Alguns dels opinadors del Circ. / xavi jurio

Alguns dels opinadors del Circ, al balcó. / xavi jurio

Alguns dels opinadors del Circ, al balcó. / xavi jurio

Més de vint homes i dones, d'ideologies i formació diferents, amb opinions fonamentades i totalment lliures, tractaran de divulgar i, en ocasions, de denunciar qualsevol aspecte si ho creuen necessari. Molts acumulen experiència com a articulistes i d'altres arrenquen amb força i il·lusió.

Aquest és l'equip d'opinió de CIRCDETARRAGONA.COM:

@Alba Medina,

@Albert Rosa

@Carles Cortés

César Pociña

@David Alonso

@Joan Mellado

Jordi Bertrán

Jordi Prades

Jordi Jaria

@Maria Almenar

@Maria Escoda

@Maria Rosa Martí

@Òscar Meseguer

@Quim Pons

@Rafa González

Rafa J. Martínez

@Raquel Sans

Rubén Viñuales

@Ruth Troyano

@Saül Garreta

@Toni Orensanz


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar