loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Ballesteros decreta que tots els expedients del 2017 es tramitin de forma "preferent i ordinària"

El Circ Ciutat > Mobilitat dilluns, 01 de juliol de 2013

Com no podia ser de cap altra manera, tot el que estigui relacionat amb els Jocs del Mediterrani de 2017 és d'importància cabdal per a Tarragona. Per això, el passat 25 de juny es va emetre un decret d'alcaldia, en virtut del qual s'ordena "la prioritat de tramitació de tots els expedients relacionats directament o indirectament" amb els Jocs Mediterranis. En el decret també s'explica que "aquests es tramitaran de forma preferent i ordinària a qualsevol altre expedient".

Hi haurà excepcions, com els expedients declarats de tramitació urgent, els supòsits d'emergència i els pagaments, que seguiran les instruccions internes de Tresoreria General. En el decret emès per Josep Fèlix Ballesteros, també s'exposa que "la transcendència i el termini inamovible d'execució dels Jocs justifiquen sobradament la preferència en el despatx d'expedients".

L'alcalde considera que "aquest fet (els Jocs) aconsella dotar de les eines jurídiques necessàries, els diferents serveis i departaments municipals per assegurar l'agilitat i rapidesa de la gestió".

Clica AQUÍ per llegir íntegrament el decret d'Alcaldia.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar