loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Els millors llençadors de dards europeus fan diana a TGN

El Circ Esports > Nàstic dijous, 04 de juliol de 2013

El recinte firal del Palau de Congressos acollirà demà 5 i demà 6 de juliol l'onzè Campionat presencial WALDE, prestigiós esdeveniment que realitza WALDE amb els millors jugadors de dards europeus que participen en dianes Connection Darts.

Una imatge d'alguns dels participants al campionat.

/movimiento.ning.com

El campionat comptarà amb la presència de nombrosos jugadors que s’enfrontaran en les diferents modalitats durant els 2 dies de competició. L’esdeveniment començarà amb la disputa entre seleccions, on la selecció de Canàries intentarà revalidar el seu títol obtingut l’any passat contra la selecció madrilenya.

El R.O.W. (Ranking Oficial de Walde), prova d’elit del IX Campionat Presencial WALDE, mesurarà les forces dels seus jugadors començant amb la fase preliminar i afegint ronda a ronda a tots els jugadors preferents que han guanyat aquest privilegi en els competicions provincials que s’han organitzat durant tot l’any.

La nit de divendres, per tancar la primera jornada del campionat, es celebrarà l’Open Individual.

El programa del dissabte començarà amb la competició d’Equips, en la que tots els equips seran dividits per nivells i se’ls aplicarà handicap per donar més espectacle a l’esdeveniment. A partir de les 9.30h començaran els nivells de joc.

El moment culminant del campionat arribarà amb les Finals TOP 8 i TOP 16, en les que els jugadors demostraran les seves habilitats en aquest quadrant d’elit, tant femení com masculí. Per finalitzar el campionat, i després de l’entrega de premis, tindrà lloc el Walde Cup Cricket.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar