loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

La segona Cursa Nocturna del Seguici tindrà un rerefons solidari

El Circ Ciutat dijous, 04 de juliol de 2013

El proper dissabte 10 d'agost, la Mulassa de Tarragona i Athletic Events coorganitzen la “II Cursa Nocturna del Seguici” a Tarragona, un esdeveniment atlètic de caràcter popular que va néixer el passat 2012, amb motiu de la celebració del 25è aniversari de la recuperació històrica de la Mulassa de Tarragona, i que va comptar amb la participació de prop de 300 corredors. Després de l'èxit de participació de la primera edició, els organitzadors s'han proposat engrandir la festa amb l'objectiu que l'acte es converteixi en una cursa popular de referència a les nostres comarques, i es consolidi també com un gran acte previ de les Festes de Sant Magí.

Una imatge de la presentació de la cursa. / mulassadetarragona

Enguany la festa ja començarà per la tarda, al Camp de Mart, on a partir de les 18h es durà a terme el gran recapte d'aliments, un dels plats forts de la tarda, en el qual se sumen sinèrgies amb el Banc d'Aliments. Cal remarcar que el caràcter solidari és un dels trets identificatius d'aquesta cursa, ja des de la primera edició, perquè entenem que en el difícil context econòmic i social actual tots hem de fer pinya i solidaritzar-nos amb aquells que estan patint més dificultats.

Per amenitzar la festa, a partir de les 18h també hi seran presents la Mulassa Petita i els Gegants de la Plaça Sant Miquel, i hi haurà inflables i grups d'animació per als més menuts. A les 20h, es duran a terme les curses infantils, en què els nens de les edats compreses entre els 5 i els 12 anys (nascuts entre el 2001 i el 2008) recorreran, depenent de l'edat, trams de 250m (2007/2008), 450m (2005/2006), 700m (2003/2004) o 900m (2001/2002).

A les 21.30h, la cursa dels adults sortirà de la Via de l'Imperi. Cal destacar que el recorregut d'enguany, de 5km, és diferent al de la primera edició, tot i que acabarà també al pla de la Seu, el centre neuràlgic de la nostra festa popular, després que els corredors facin un darrer esforç pujant les escales de la Catedral, on al finalitzar l'acte, es lliuraran els premis als 5 primers corredors masculins i femenins de la general, i als 3 primers classificats que corrin en representació del Seguici (hauran d'especificar a la inscripció de quina colla formen part). També hi haurà un premi per a l'entitat del Seguici Popular de la ciutat que aporti més corredors, trofeu que ja es va atorgar l'any passat, i que aleshores s'endugué la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

Per qui vulgui conèixer millor el circuit abans de la cursa s'han organitzat també uns entrenaments previs, que es duran a terme els dimecres 10, 14, 24 i 31 de juliol i el 7 d'agost, i sortiran des de la Via de l'Imperi a les 21h del vespre.

Les inscripcions per a la cursa es poden fer presencialment a la tenda Bikila (av. Francesc Macià, 5), o bé a l'espai web athleticevents.net. Durant el mes de juliol tenen un preu de 10 euros, que al mes d'agost agumentarà fins els 12. Enguany es preveu un major nombre de corredors i esperem que pugui ser una gran festa.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar