loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

La Part Alta suma una nova associació de veïns i ja en tindrà sis

Sergi Casado Ciutat > Mobilitat diumenge, 07 de juliol de 2013

La Part Alta de Tarragona comptarà en breu amb una nova associació de veïns. Portarà el nom d'Associació de Veïns i Veïnes del carrer Comte; una via que ja té un col·lectiu veïnal actiu (aquest cap de setmana ha organitzat la pintada de pilones i una revetlla), però que no estava inscrit de manera legal ni tampoc no constava al registre municipal. El nou ens de representació veïnal, el sisè del casc antic, estarà presidit per Gabriel Coy, antic líder d'una de les associacions ja existents (AV Part Alta) i amb una junta de quinze persones més, la majoria de les quals ja acumulen experiència en defensa dels drets dels residents al nucli antic tarragoní.

Una imatge del carrer Comte. /circdetarragona.com

La nova associació, en la qual hi ha membres de la plataforma d'afectats per l'esfondrament d'una casa al mateix carrer, l'any 2005, ja ha presentat tota la documentació necessària a la Generalitat per convertir-se oficialment en AV. Irrompen en el panorama veïnal del casc antic per "per ajudar a millorar, però no a competir amb les altres associacions", explica Coy, qui també es referma en que els objectius seran la seguretat, la neteja, la circulació, la cura del patrimoni i, a més, que tiri endavant el centre cívic projectat a Ca L'Agapito; un projecte previst dins del Pla Integral de la Part Alta (PIPA), però que es va deixar en un calaix per falta de finançament.

Tot i que la població de la Part Alta no arriba a les 4.000 persones, un cop entri en escena el nou ens, el casc històric tarragoní comptarà amb sis associacions de veïns: l'AV Part Alta, l'AV Casc Antic i Voltants, l'AV Catedral, l'AV Circ Romà, l'AV Carrer Cos del Bou i l'AV del Carrer Merceria i plaça del Fòrum.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar