loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

La Policia Portuària de Tarragona culmina la preparació de 16 agents

El Circ Ciutat > Mobilitat dilluns, 08 de juliol de 2013

La Policia portuària ha graduat 16 agents. Aquest matí s’ha dut a terme l’acte d’entrega de diplomes als membres del Cos que han cursat el Curs bàsic de policia portuària, que han impartit l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya i el Port de Tarragona.

En la imatge, els 16 nous agents. / portdetarragona

Durant el Curs, que ha tingut una durada de 175 hores i s’ha impartit des de finals de maig fins a la principis de juliol, l’alumnat ha obtingut els coneixements jurídics i tècnics i les habilitats relacionades amb les funcions dels membres d’aquest Cos. El temari s’ha elaborat tenint en compte les característiques especifiques de la policia portuària, i inclou conèixer les funcions de la policia, les diferents activitats que aquesta duu a terme, especialment en l’àmbit de trànsit i transport i en el de policia administrativa.

El marc legislatiu portuari, les relacions amb la comunitat i les tècniques d’actuació i d’autoprotecció són part del programa. La formació s’ha impartit a les instal·lacions del Port de Tarragona i a les de l’ISPC, a Mollet del Vallès.

Clica AQUÍ si voleu veure més fotografies de l'acte.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar