loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

L'ADT estrena director de bàsquet base, David Viñas

El Circ Esports > Poliesportiu dijous, 11 de juliol de 2013

Tot i que fa uns dies que ja exerceix, David Viñas ha estat presentat aquesta tarda com a nou director de bàsquet base de l'Associació Deportiva Torreforta de cara a la propera temporada. Viñas, que va vestir la samarreta de l'ADT durant quatre temporades a LEB Plata i LEB Bronze, compaginarà el seu càrrec amb el d'entrenador del júnior A i jugador del primer equip del club, que encara no coneix la categoria en què jugarà. Les seves tasques com a coordinador aniran des dels equips júniors fins als de l'Acadèmia ADT, així com les col·laboracions amb diverses escoles.

A l'esquerra, el nou director de bàsquet base de l'ADT, David Viñas; i a la dreta, el president del club, Robert Hernández. / adt

El president de l'ADT, Robert Hernández, ha explicat que “el retorn de David Viñas al club és una satisfacció i una de les millors notícies dels darrers dos anys”. Hernández ha assenyalat que “amb aquest fitxatge fem una aposta molt forta per la base per tal de retornar el club on èrem abans, sent referents a nivell de Tarragona i de Catalunya”. També ha anunciat que hi haurà 17 equips, tant masculins com femenins, categories recuperades per a la temporada 2013/2014.

Per la seva banda, David Viñas ha afirmat que “per mi és un repte important que afronto amb il·lusió i ganes”. El flamant nou director de bàsquet base de l'ADT ha assenyalat que “tornar a casa amb un càrrec important com aquest hem demostra que durant els quatre anys que vaig jugar aquí vaig fer-ho bé”, alhora que ha agrait “la confiança en mi, que espero retornar amb treball”. Sobre els objectius de cara a la nova temporada, Viñas ha assegurat que “hi ha una bona base però hem de treballar molt per tal que, més enllà dels resultats, els nens i nenes apreguin bàsquet i tinguin il·lusió per aquest esport”.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar