loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Els Xiquet de TGN signen la millor actuació de la temporada: el 5 de 8 descarregat a Altafulla

El Circ Cultura i patrimoni diumenge, 14 de juliol de 2013

Dues setmanes després de la caiguda del 5 de 8 carregat a la Diada de Sant Pere del Serrallo, els Xiquets de Tarragona han descarregat una molt ferma catedral a la Diada de les Cultures d’Altafulla. El 5 de 8 arribava en segona ronda després d’escalfar motors en primera ronda amb un 3 de 8 impecable, tot i els molts canvis als pisos superiors de l’estructura. Després del primer castell, de postal, els del carrer Santa Anna han encarat la catedral, “la més diferent de les últimes quatre temporades”, en paraules del cap de colla, Roger Peiró. Amb múltiples canvis a l’alçada de terços, quints i el pom de dalt, el 5 de 8 ha esdevingut una recompensa al treball d’aquestes darreres setmanes dels de la camisa ratllada. Per tancar les rondes, els matalassers han descarregat un molt estable 2 de 8 amb folre, un castell que ja han demostrat saber dominar. Per cloure, han enlairat dos pilars de 5.

Per la seva banda, la colla amfitriona, els Castellers d’Altafulla, han descarregat el 4 i el 3 de 7 i el 2 de 6, i han culminat amb un pilar de 5. La Colla Vella dels Xiquets de Valls ha obert amb el 4 de 9 folrat que només han pogut carregar, l’han seguit del 3 de 9 amb folre i han tancat amb el 4 de 8 amb l’agulla. A la ronda de pilars han descarregat el pilar de 6. Per acabar, la Colla Castellers de Vilafranca han descarregat el 3 i el 4 de 9 amb folre i el 4 de 8 amb l’agulla, i han tancat amb el pilar de 7 folrat i quatre pilars de 4.

Molt contents, els matalassers han sortit de plaça havent fet un pas força important i amb la mirada posada en el treball per consolidar la fita que han assolit a Altafulla.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar