loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Es busca casa amb encant a TGN per al rodatge d'una pel·lícula

Sergi Casado Cultura dilluns, 15 de juliol de 2013

Tens un pis o una casa de més de cent metres quadrats amb encant i amb un cert aire bohemi? Doncs encaixa en el perfil de localització que està buscant la directora de cinema tarragonina Anna Maria Bofarull per a la pel·lícula Una sonata para violoncelo, que es començarà a rodar a l'octubre, principalment a Tarragona, i que tracta sobre com afecta la fibromiàlgia a una violoncelista.

Cartell promocional de la pel·lícula. /sonataparavioloncelo.com

Tal com assegura la cineasta tarragonina, la idea no pertany al cinema "convencional", és a dir, el que disposa de més pressupost. Per això, tenint en compte les estretors econòmiques del projecte, que també busca finançament a través del micromecenatge, s'ha optat per intentar abaratir costos buscant localitzacions d'una manera alternativa. Es prefereix que el pis o la casa estiguin a Tarragona, que és on es rodarà la major part del llargmetratge, tot i que s'està obert a qualsevol altre indret.

L'anunci, proposta o suggeriment ja és visitable a través de la pàgina de facebook de Tarragona Film Office, un organisme del qual la directora tarragonina n'està molt agraït per les facilitats que li estan donant per gravar per la ciutat. D'acord amb la finalitat social del projecte, en principi, no hi hauria contraprestació econòmica pel lloguer del pis, ja que únicament s'hi estarien una setmana. Seria l'habitatge de la protagonista, l'actriu catalana Montse Germán, que donarà vida a una violoncelista afectada per la fibromiàlgia, malgrat que, en l'inici del projecte, a mitjan 2011, els intèrprets havien de ser uns altres.

La pel·lícula, que és una coproducció catalana i també de Suècia, Estònia i Finlàndia, compta amb un pressupost d'uns 800.000 euros, dels quals, prop de mig milió corresponent a la part catalana.

A finals de 2012, el Metropol va acollir un concert de l'orquestra Camara Musicae, que interpretarà la banda sonora del film, per tal de recaptar fons per al film.

Sonata para violoncelo serà el primer llargmetratge de Bofarull, després dels documentals Notes al peu (2009) i Hammada (2011). A més, ara mateix també està rodant el film Barcelona 1714.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar