loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Els Xiquets del Serrallo descarreguen un 3d6 dins d'una barca!

El Circ Cultura > Castells dimecres, 17 de juliol de 2013

La Colla Xiquets del Serrallo de Tarragona ha assolit un fet insòlit, del qual no es té cap precedent documentat, i és enlairar un castell dins d’una barca, durant la processó per la Verge del Carme, que va tenir lloc el dimarts 16 de juliol al barri mariner de Tarragona. La construcció elegida va ser el 3 de 6, que es va descarregar sense cap problema.

Imatge del 3 de 6 descarregat dins La Guita per la Colla Xiquets del Serrallo. / dani seró

L’acte s’emmarcava dins del 25è aniversari dels Xiquets del Serrallo, una colla que des de la seva fundació (novembre de 1988) sempre ha realitzat un pilar dalt de la barca cada 16 de juliol, festivitat de la Verge del Carme.

El 3 de 6 s’ha enlairat dins de la barca d’arrossegament La Guita on també s’hi va fer el tradicional pilar de 4 quan va passat l’embarcació que duia a bord la imatge de la Verge del Carme.

Nombrós públic va poder veure en directe el 3 de 6 dels Xiquets del Serrallo, perquè el castell es va aixecar quan l'embarcació que duia els castellers estava molt a prop del moll.

Uns noranta castellers i castelleres van pujar a La Guita per fer aquesta celebració sense precedents. Al marge d'això, la colla va descarregar dos pilars de 4 simultanis a la sortida de la Verge del Carme de l’església de Sant Pere del Serrallo, i també un pilar de 5 quan la patrona va tornar a l’interior del temple.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar