loader
menu

CIUTAT

El PSC i CiU s'agermanen per rebaixar les multes per incivisme

El Circ Ciutat divendres, 19 de juliol de 2013

L'últim plenari de l'Ajuntament abans de les vacances també ha servit perquè s'aprovés la modificació de l'ordenança de convivència ciutadana i ús dels espais públics. Però no per unanimitat, ja que el PP hi ha votat en contra i ICV-EUiA s'ha abstingut. Només els vots favorables dels regidors de CiU han permès que el PSC tirés endavant la proposta. Gràcies a això, es rebaixaran les sancions econòmiques per incivisme i es podran substituir per treballs i serveis a la comunitat.

Els arguments del PP per oposar-s'hi són perquè "la proposta del PSC és precipitada i errònia" i perquè, segons Alejandro Fernández, "ara el vandalisme, en alguns casos, podrà sortir de franc". Castillo li ha respost que si han actuat d'aquesta manera, proposant una disminució de les multes, és "perquè hi ha un treball de carrer per part de la Guàrdia Urbana".

El ple, en aquesta ocasió, amb el vot favorable de tots els edils, ha aprovat una moció d'Iniciativa en suport de les comunitats de veïns davant els impagaments de la banca de les quotes de les comunitats.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar