loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Hi ha garanties sobre el finançament de l'obra de mercat?

El Circ Ciutat dilluns, 29 de juliol de 2013

Nota íntegra emesa pel grup municipal de CiU a l'Ajuntament de Tarragona:

El Grup Municipal de Convergència i Unió a l’Ajuntament de Tarragona demana a l’alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros, que demostri, aportant documentació o per altres vies, que té garantit el finançament de les obres del Mercat Central de Tarragona després del debat generat aquestes últimes setmanes un cop es va confirmar que el govern central no aportarà diners a aquest projecte.

A hores d’ara és una incògnita saber d’on sortiran els vuit milions d’euros que en teoria venien de Madrid tenint en compte que l’endeutament del consistori tarragoní no permet demanar crèdits per aquest valor i que l’alternativa de vendre patrimoni, com proposa l’alcalde, és un autèntica aberració perquè suposaria, en el cas que algú comprés, malvendre terrenys o espais per tapar un nyap que fa anys que dura i és fruit de mentides.

CiU es posa un cop més al costat dels venedors del Mercat Central i els empresaris dels carrers de l’entorn, dos col·lectius que les últimes 48 hores han criticat la manca de compromís de l’equip de govern a qui acusen d’enganyar-los amb falses promeses quan diuen que arribarien de diners de l’estat o que s’obriria el trànsit rodat a la zona abans de l’estiu.

Els comerços de l’entorn aguanten una situació que els ha portat a perdre un 90 per cent de les vendes i, en molts casos, a tancar portes. La inoperància del govern municipal és evident quan no s’ha ajudat en cap moment als afectats ni amb bonificacions fiscals ni escoltant les demandes que passaven per obrir de nou al trànsit l’àrea del mercat i especialment el carrer Colom.

La situació dels venedors del Mercat Central, que fa sis anys que són al mercat provisional, contrasta de nou amb la passivitat i manca de tacte del govern de Ballesteros que ha permès que s’hagin fet modificacions al projecte inicial de reforma de l’edifici de la Plaça Corsini que fan perdre serveis i qualitat al futur Mercat i tot sense permetre opinar als propis venedors que són els qui ocuparan l’espai en un futur.

Des de CiU es lamenta, una vegada més, que l’Alcalde insulti la intel·ligència dels comerciants prometent que hi ha els diners que sabem que falten o fent promeses electoralistes que més tard no compleix.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar