loader
menu

El Nàstic ja té un 20 per cent més d'abonats que la temporada passada

El Circ Esports divendres, 09 d'agost de 2013

El president del Gimnàstic de Tarragona, Josep Maria Andreu, ha fet balanç de la primera meitat de la campanya de captació i renovació d'abonaments. El resultat és molt satisfactori, ja que l'entitat disposa ja, un mes abans de concloure la campanya, de 3.548 abonats, un 18% més que els que van sumar-se al projecte de l'any passat (tenint en compte tota la campanya 2012/2013). Aquest creixement ve donat per l'èxit de la promoció 2x1, a la qual s'han inscrit com a nou socis un miler d'aficionats, el que representa que un 40% dels socis que renovaven el seu carnet han aprofitat aquesta promoció per a portar un soci nou.

Amb aquestes xifres, Andreu ha reconegut que ja s'està a prop del 90% de renovacions respecte l'any anterior, ja que si restem els 1000 socis nous del 2x1 als 3548 totals, surt més d'un 85% de renovacions respecte l'any passat.

Amb aquesta crescuda del gairebé 20% de la massa social el Nàstic aconsegueix revertir una situació de decreixement que durava des de la campanya 2006/2007, la de Primera, que fou l'últim any que el Nàstic va anar a més en massa d'abonats.

El repte del club, tal i com ha dit el president, és poder començar la lliga al voltant dels 4.000 socis, és per això que el mateix Josep Maria Andreu ha agafat el compromís de no pujar ni un euro les quotes en cas d'ascens a tots aquells que siguin socis abans del 15 de setembre de 2013. El president vol recompensar així, i com ja va dir en anterioritat, a tots aquells que 'estan acompanyant el Nàstic en aqesta travessia pel desert', ha afirmat.

Abans de començar l'acte, Andreu ha volgut tenir uns minuts de record pel periodista tarragoní Rafa González. El president ha explicat la forta relació que els unia des del seu primer mandat i que aquest ha estat un cop molt dur per tot el nastiquisme en general, i per ell personalment en concret.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar