loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Tarragona també té una ruta d'oci nocturn a la vora del mar

Sergi Casado Ciutat > Mobilitat dilluns, 12 d'agost de 2013

Quan arriba l'estiu, la platja esdevé un reclam irressistible. Des de sempre, més de dia que de nit. En els darrers anys i en concret, durant l'actual, però, la nit també es viu més que mai a la vora del mar. Els "xiringuitos" de Tarragona (guinguetes en català normatiu) han acaparat bona part de l'oci nocturn tarragoní i la ruta per passar-hi una estona agradable pot ser una alternativa als espais habituals del centre i del casc antic.

Imatge de Cala Beach, a la platja Llarga.

Cala Beach, de nit.

Macao Beach, a la platja Llarga.

Macao Beach, de nit.

El Xiri Arrabassada, de nit.

Xiri Arrabassada, de dia.

"Quasi sempre he de tancar quan encara tinc gent, i és el moment en què el local llueix més i és una llàstima", explica German Agra, propietari del Mykonos, a la platja Llarga. L'espai, però, no és un xiringuito, sinó que es tracta del primer Beach Club pròpiament dit damunt de l'arena de platja. Compta amb una superfície de 120 metres quadrats i un aforament per a 80 persones. La clientela arriba no només és de la ciutat, sinó de poblacions veïnes com Reus o Torredembarra.

A la Llarga hi ha dos espais més que conviden a prendre la fresca a la vora del Mediterrani. Són Cala Beach i Macao Beach. El primer també s'ha convertit en un referent de la nit estival a Tarragona. Com la resta d'espais que hi ha a les platges, es regeixen pel mateix horari que el del centre: de diumenge a dijous, fins a la 1 de la matinada, i els festius, i divendres i dissabtes, fins a les 2. El nou gerent ha donat un canvi d'aire al local, i durant tot l'estiu ofereixen no només oci nocturn, sinó una bona oferta d'activitats paral·leles, com el Sopar premium, les sessions DJ o la paella gratuïta dels dijous. El propietari, Javier Escribano, constata el bon moment d'aquest tipus d'establiments: "Notem que quan organitzes alguna activitat ingeniosa, la gent sempre respon".

Macao Beach està situat també a la platja Llarga, però l'entrada és per la banda de Cala Romana. L'espai, gestionat pels mateixos propietaris que Mykonos, també s'ha convertit en un referent dins del lleure nocturn tarragoní.

A l'Arrabassada l'oferta també és variada, ja que els tres xiringuitos també obren les seves portes, ampliant, així, el panorama nocturn de la ciutat. L'encarregat del Xiri Arrabassada (el més pròxim a la Savinosa), Josep Maria Guillén, corrobora l'estat de gràcia actual: "Nosaltres treballem més de nit que de dia", una sentència que confirma que prendre un gin-tònic i trepijar arena de platja s'està convertint en una moda.

A la Savinosa, l'oferta del Xaloc és només de dia.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar