loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

La URV busca 6.000 euros per fer la seva Festa Major

El Circ Ciutat > Ensenyament dimecres, 14 d'agost de 2013

La Festa Major de la Universitat Rovira i Virgili neix com un conjunt d’activitats culturals que organitza per primera vegada el Consell d’Estudiants de la URV amb la voluntat de seguir la tendència d’altres universitats d’arreu de l’Estat i amb el desig que sigui un esdeveniment d’èxit i perenne en el temps que combini l’oci, l’esport, la cultura i la formació de l’estudiant a través d’unes activitats que s’estendran al llarg d’una setmana i s’efectuaran en els diversos campus que té la Universitat en la província de Tarragona.

La Festa Major ha estat programada perquè es desenvolupi durant els dies del 30 de setembre al 4 d’octubre de 2013, una època on la afluència d’estudiants a la Universitat és més elevada que a la resta del curs i una època a tocar de les festes patronals de Tarragona i de Reus. La Festa Major neix com un projecte amb vocació de permanència, d’arrelar-se a la naturalesa de la Universitat i de fer que aquest conjunt d’activitats de naturalesa diversa sigui un referent en els esdeveniments culturals i d’oci organitzats posteriorment a la primera edició.

El Consell d’Estudiants de la Universitat Rovira i Virgili ha engegat un projecte de crowfunding per tal de poder realitzar la Festa Major de la URV (http://www.verkami.com/projects/6210-festa-major-de-la-urv-la-teva), ja que les activitats programades no es poden dur a terme amb el pressupost de què gaudeix el Consell d’Estudiants de la URV actualment i, a més, perquè aquest es destina majoritàriament a ajuts a estudiants universitaris i a associacions.

El projecte de micromecenatge, que es fa a través de verkami, es basa en què els mecenes fan un compromís d’aportació econòmica a canvi d’unes atractives recompenses. No obstant això, el pagament no s’efectua si no s’arriba a l’objectiu de finançament en el temps estipulat, que en aquest cas és de 6.000€.

Durant la Festa Major de la URV es realitzaran concerts d’orquestres de versions, una macrofesta universitària, un concurs de grups de música, una nit de cinema, torneigs esportius, una cursa d’orientació per Tarragona, un dinar de germanor, una jornada castellera i conferències de persones amb rellevància social, entre d’altres activitats. Durant el mes de setembre, es durà a terme la distribució de productes de marxandatge personalitzats amb el disseny del cartell de la Festa Major, com gots, samarretes, encenedors i bolígrafs.

Finalment, durant la setmana de la Festa Major es realitzarà un gran recapte d'aliments habilitant diversos punts de recollida a tots els Campus de la URV. A més, en cas que l’organització obtingui beneficis, es destinaran a ajuts a estudiants amb dificultats econòmiques.
Per a més informació i per fer compromisos d’aportació: http://www.verkami.com/projects/6210-festa-major-de-la-urv-la-teva


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar