loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Cal Pobre ja torna a tenir okupes

El Circ Ciutat > Mobilitat dijous, 15 d'agost de 2013

No han passat ni quinze dies des que els Mossos d'Esquadra van desallotjar Cal Pobre, la casa que fa cantonada entre el carrer dels Descalços i Puig d'en Sitges, i ja torna a tenir ocupants. El desallotjament va tenir lloc el passat 1 d'agost, a quarts de vuit del matí, uns dies després del que estava previst. Segons han pogut comprovar alguns veïns, només al cap de tres o quatre dies, a l'interior de la casa ja hi tornava a haver llum i moviment de gent entrant i sortint.

Una imatge de la façana de Cal Pobre. / circdetarragona.com

Els nous okupes són diferents dels que habitaven la casa fins fa pocs dies. Fins i tot, membres de l'associació de veïns Casc Antic i Voltants, un cop assabentats que Cal Pobre tornava a estar ocupada, es van dirigir a les oficines de Bankia, a la plaça Imperial Tàrraco, per tal d'informar-los de la nova ocupació i presentar la queixa corresponent. Un cop allà, segons explica el president de l'ens veïnal, Paco Garcia, "no sabien qui era el propietari de la casa i ens van explicar que possiblement Bankia l'havia traspassat al banc dolent, el Sareb".

Tot i això, en el desallotjament del passat 1 d'agost, a part de les sis furgonetes de Mossos d'Esquadra, també hi van estar presents dos advocats de l'esmentada entitat bancària, tot i que ara, segons l'AV Casc Antic se'n desentenen.

Des de l'AV es recorda que els nois als que van fer fora sí tenien cura de la casa i del mobiliari i fins i tot organitzaven cursos de pintura i de dibuix. Els nous inquilins, però, no responen al mateix perfil i en opinió de l'ens veïnal del nucli antic, creuen que els nous "habitants" de Cal Pobre sí poden ocasionar problemes. "No creiem que els nous ocupants facin res perquè cada vegada que entren a la casa miren que no els vegi ningú".


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar