loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Neix un nou canal de TV on-line al territori: Republica Checa TV

Sergi Casado Cultura dimecres, 21 d'agost de 2013

A partir del proper mes de setembre, l'oferta àudiovisual al Camp de Tarragona s'incrementarà amb el naixement d'un nou canal de televisió per internet. Es tracta de República Checa TV, una nova televisió on-line que agafa el nom del programa conduït pel periodista Ricard Checa que s'emetia a Canal Català Tarragona i que, un cop aquest va deixar d'emetre únicament es podia consultar a la xarxa.

Republica Checa TV ampliarà els seus continguts amb informatius diaris amb un caire molt personal i d'opinió, espais de debat i d'altres dedicats a l'oci, l'entreteniment i als esports. Les emissions començaran a mitjan setembre i tindran lloc de dilluns a divendres. Els horaris encara s'han de confirmar.

Republica Checa TV forma part de l'empresa Republica Checa Press, que compta també amb la revista mensual sobre l'actualitat tarragonina Més actual i amb Republica Checa Events, especialitzada en organització d'esdeveniments, presentacions d'obres literàries i periodístiques, així com actes universitaris, entre d'altres.

El nou canal de televisió estarà dirigit per Ricard Checa i com a colaboradors principals comptarà amb Santi Cordón, Dani Martinez, Xavi Inglés i Marc Lindez. Tindrà la seva seu a l'avinguda Països Catalans, a Sant Pere i Sant Pau.

Amb la posada en marxa del nou canal televisiu, Checa, que ocupava la presidència del Sindicat de Periodistes de la demarcació de Tarragona durant els darrers quatre anys, deixarà el càrrec. De fet, ja ha presentat la seva dimissió.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar