loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Vols fer un cafè amb Ballesteros?

Sergi Casado Ciutat > Mobilitat dissabte, 24 d'agost de 2013

Hi ha moltes maneres d'expressar una queixa a la màxima autoritat municipal de Tarragona. Es pot fer via registre oficial a l'Oficina Municipal d'Atenció Ciutadana (OMAC), a través dels mitjans de comunicació, del programa de Línea Directa de Tarragona Ràdio, interpel·lant-lo pel carrer o, si es vol, de manera directa, més personal, pausada i assaborint un cafè amb altres ciutadans al seu despatx d'alcaldia.

Un cafè amb llet amb enginy. /Foto: Notanaprop.com/wordpress

Aquesta última modalitat està oberta a tots els ciutadans que siguin "amics" de Josep Fèlix Ballesteros a través de la xarxa social Facebook. L'alcalde penja un post en què torna a animar els ciutadans i ciutadanes a que exposin els seus suggeriments, queixes, propostes o denúncies i que enviïn el seu número de telèfon en un missatge privat. Quan quedin pocs dies per a la reunió privada, des de l'Ajuntament es convoca a un màxim de 7 o 8 persones perquè es reuneixin amb Ballesteros al seu despatx. Sense intermediaris, sense càmeres. Només l'alcalde i els ciutadans. Tracte directe i sense cap filtre.

Fa tan sols dos dies, l'alcalde va tornar a obrir una nova "convocatòria" i els comentaris dels ciutadans no s'han fet esperar. N'hi ha que lloen la iniciativa, però també n'hi ha d'altres que ja la desqualifiquen abans que se celebri. En qualsevol cas, des del seu perfil, l'alcalde convida els tarragonins i tarragonines més crítics a que s'apuntin per fer-li veure coses que des de l'administració no es poden detectar.

Les converses amb els amics de Facebook es van aturar al juny, però a partir de la setmana vinent es reprendran. Tots els que no sigueu convocats, us posaran en llista d'espera per a la propera trobada.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar