loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Una altra copa? Noooo!!

Rafa González Opinió dilluns, 15 d'abril de 2013

Almenys que li canviïn el nom. Andreu Subies, president (?) de la Federació Catalana de Futbol es va comprometre (entre d'altres qüestions) a dignificar la Copa Catalunya i a evitar càrregues econòmiques als clubs per la mutualitat dels futbolistes. Un cop més la teòrica festa (?) del futbol català es convertirà en uns entrenaments amb més o menys públic.

No se'n salva cap equip (bé, potser el Llagostera... i ja veurem). Entestar-se a fer una competició anàrquica i que molesta als clubs és intentar trencar un mur amb plomes de gallina. És absurd. Al Barça li sua (quins temps en que Bobby Robson va fer jugar al Nou Estadi Hristo Stòixkov...). Comprensible, suposo si a més no treuen rendiment ni esportiu ni econòmic. Doncs que renunciïn i fora. La Copa sense els grans és un "xupito".

L'Espanyol tampoc està per gaires òsties. Un any es van negar a jugar i ho van haver de fer amb jugadors del Nàstic. Els dos equips vindran amb jugadors no habituals. No és culpa totalment d'ells. És la data i la falta de seducció del torneig (?). Del Nàstic i el Llagostera, què dir?. Si els grans s'esborren, els petits no estan per fer fira, embolicats amb problemes més greus. Doncs això, que Subies s'ho faci mirar i calli abans de prometre res. O que algú amb seny vegi que el nom no fa la cosa. Això ni és Copa ni representa el futbol català.
(I per quan el Nàstic-Barça de l'aniversari?). Bé, si és més important Qatar que l'Unicef, com deuen considerar a la resta.


Rafa González
Rafa GonzálezComunicador
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar