loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

El hermano de...

Rafa González Opinió dilluns, 29 d'abril de 2013

Si tens ombra és que algú et tapa el sol. J. Antonio Bayona ha triomfat com la Coca-cola amb la peli "Lo imposible", basada en una tragèdia particular d'una desgràcia que va deixar nus milers de persones sota el nom de "tsunami".
Al lliurament dels Goya, dos germans (els Bayona) seguien la cerimònia com el que són, dos bessons tan iguals que semblaven clons.
Dissabte a la Sala Zero l'únic "tsunami" va ser l'accidental vessament d'un gintònic ple a vessar damunt del jec d'un parroquià del local que va comprendre que "la nit és així" (gràcies, per cert).
Dissabte, unes caixes d'Estrella a banda i banda mantenien en peu l'altar del Dj, amb una tela negra per dotar de solemnitat l'escenografia de cartró-pedra de la sessió (com al cinema).
Vestit amb americana negra, camisa blanca i corbata (fineta) també negra, el germà del director de "Lo imposible" apareixia en escena. Sí, el germà. El Bayona clon a la Zero. Indiferència total per part dels festeros. El germà de... va fer una sessió tòpicament eclèctica al principi (des dels Cazafantasmes fins a Blondie) per fer una pentinada agradable a sons ballables i coneguts pels habituals de la Zero.
El germà del director de "Lo imposible" va ser a Tarragona dissabte. Sense càmeres ni històries mediàtiques. Sense mals rotllos, com sempre.
La Zero reviscola. Només cal que Scarlett Johanson vulgui a venir a cantar a Tarraco.
Hi ha res impossible?


Rafa González
Rafa GonzálezComunicador
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar